Събота, 16 Септември 2017 09:06

Цветан Цветанов на двудневна обиколка в Търговищко

Оценете
(1 глас)

Заместник-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов ще посети област Търговище този уикенд. Той ще бъде придружаван от областния координатор на ГЕРБ в Търговище Венка Стояноваобщинския ръководител и кмет на община Търговище д-р Дарин Димитров, общинските ръководители на ГЕРБ в Попово, Омуртаг, Антоново и Опака – Стефан Иванов, Митко Стайков, Елка Станчева и Борислав Борисов, съобщават от пресцентъра на партията.

На 16.09.2017 г (събота), в 21:00 ч. Цветан Цветанов ще посети събора в омуртажкото село Горно Новково „И си носим песента“, където ще се срещне с гостите на събора и ще разговаря с общинските ръководства на партията в Омуртаг и Антоново.

На 17.09.2017 г. (неделя), в 9:00 часа, в офиса на ПП ГЕРБ в Търговище Цветанов ще се срещне с общинското ръководство на партията в Търговище. За 10 часа е предвидена и пресконференция.

В 10:30 часа, в конферентната зала на ул.“Кирил и Методий“ №6 в Попово, Цветан Цветанов ще разговаря с членове на партията от общината и с местното общинско партийно ръководство. Час по-късно той ще се срещне със съпратийци в Опака. 

Прочетена 1914 пъти

facebook coment