Събота, 11 Март 2017 14:56

Цветанов: АМ "Хемус" ще даде сериозен икономически тласък на Търговище (видео)

Оценете
(3 гласа)

Трябва да се създадат повече условия за бизнес, за привличане на инвеститори в регион Търговище. Считам, че доизграждането на автомагистрала "Хемус" ще съдаде условия за повече инестиции. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов на предизборна среща в Търговище. 

Магистрала "Хемус" е приоритет национален, приоритет на управленската програма на ГЕРБ, важен за Търговище и региона, а строителството й се очаква да стартира тази пролет. Пред избирателите Цветанов представи визия за управление на държавата на партията и в сферата на образованието. "Ние политиците трябва да се ангажираме с проблемите на хората", посочи той.

По думите на Цветанов не трябва да се допуска БСП и ДПС да се върнат на власт, защото това ще има катастрофален ефект върху развитието на България. Цветан Цветанов бе категоричен, че винаги, когато управлява, БСП оставя държавата задлъжняла. “За две години на власт с кабинета “Орешарски” имаха възможност да постигнат това, което обещават сега, но не го направиха. Единственото, което постигнаха, бе спирането на еврофондовете. ГЕРБ върна доверието на европейските ни партньори към България”, посочи той.

Водачът на листата на ГЕРБ Теменужка Петкова също пое ангажимент да работи за това политиките на ГЕРБ да се превърнат в реалност и района на Търговище да има икономически просперитет. Тя счита, че потенциал за Търговище е изграждането на търговска и индустриална зона по подобие на Пловдив, където световни гиганти инвестират милиони.

"Ние от ГЕРБ даваме обещанията, които можем да изпълним. Призоваваме избирателите да гласуват за нас с бюлетина 11, за партията на народа. Разполагаме с професионалисти в своите области, даваме реални решения за България", допълни Петкова. 

Зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов, заедно с водача на листата за 28 МИР Теменужка Петкова, вторият и третият в листата Митко Стайков и Венка Стоянова посети днес преди обяд и привърженици в Омуртаг.

Платена форма

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

Прочетена 2061 пъти

facebook coment