Вторник, 07 Март 2017 10:28

Първанов в Търговище: Поне едно депутатско място за коалиция "АБВ - Движение 21" (видео)

Оценете
(3 гласа)

Трябва да се сложи край на двуполюсния политически модел у нас, защото той е порочен, каза в Търговище президентът на Р България Георги Първанов (2002-2012 г.). Според него на тези избори се внушава, че не си струва да се гласува за нещо различно от двете основни партии. Коментарът Първанов направи снощи на среща-разговор с привърженици на коалиция "АБВ - Движение 21".

Той беше в региона, за да подкрепи кандидатите за народни представители в 28 МИР Търговище, които се предвождат от експерта по европроекти Йорданка Георгиева от Попово. Първанов бе категоричен, че в политическия живот трябва да има разнообразие, конкуренция, защото само така се ражда истината.

Президентът Първанов заяви, че вярва в успеха на листата на "АБВ - Движение 21" и пожела поне една депутатско място от региона.

Председателят на предизборния щаб Ивайло Първанов пък обеща толерантна кампания и аргументиран диалог с опонентите, без компромати.

На срещата бяха очертани и приоритетите на коалиция "АБВ - Движение 21" , сред които са борбата с бедността, премахване на плоския данък и въвеждане на подоходно облагане за физическите лица, повишаване на работната заплата и образователни реформи.

С ангелогласните си изпълнения успех на политиците пожела женски хор „Златна лира“ – Търговище, с худ. ръководител Илияна Иванова.

Платена форма

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Прочетена 2204 пъти

facebook coment