Вторник, 28 Февруари 2017 14:15

Теменужка Петкова се срещна с бизнеса на Търговище

Оценете
(1 глас)

Водачът на листата на ГЕРБ за региона Теменужка Петкова обсъди днес приоритетите в програмата на партията пред представителите на бизнеса в Търговище.

„Постигнахме видими резултати през последния мандат от управлението на ГЕРБ, през следващия ще надградим постигнатото“, бяха встъпителните думи на бившия енергиен министър. По думите й благодарение на усилията и неуморната работа на екипа на ГЕРБ, страната ни е сред лидерите в Европа по икономически растеж. Преодолян е дефицита в бюджета, осигурен е необходимия ресурс за справяне със ситуацията около една фалирала банка, има добра събираемост и отлична финансова дисциплина.

Петкова обяви, че ГЕРБ ще запази плоския данък, като един от двигателите на бизнеса в България. Друг акцент в програмата на партията е намаляването на административната тежест, като за целта е – подготвен законопроект, с който да се облекчи бизнеса в работата му с държавните институции.

За района на Търговище ще е изключително подходящо създаването на индустриален парк, с която ще подобрим бизнес климата в областта, каза кандидатът за народен представител. В предизборната програма на ГЕРБ е акцентирано и на дуално обучение, за да осигури на предприятията кадрите, от които те се нуждаят.

Платена форма

Купуването и продаването на гласове е престъпление

Прочетена 1742 пъти

facebook coment