Сряда, 22 Февруари 2017 14:54

Теменужка Петкова в Търговище: ГЕРБ ще надгради свършената работа (видео)

Оценете
(2 гласа)

Партия ГЕРБ представи днес листата с кандидати за народни представители от област Търговище. Партията влиза в предизборната надпревара с осем членна листа, която се оглавява от бившия енергиен министър в последното правителство на ГЕРБ Теменужка Петкова.

"За мен е чест и едновременно с това сериозна отговорност да оглавя листата на политическа партия ГЕРБ в Търговище. Ние от ГЕРБ знаем как и можем да носим отговорност вече 10 години“, каза пред журналисти Петкова.

По думите й в програмата на партията ясно са разписани ангажиментите им във всяка секторна политика, като ще се продължи и с политиката си за стимулиране на земеделието, което е и един от основните поминъци в района на Търговище.

Общинският председател на партията в Омуртаг Митко Стайков е втори в листата, а трети - досегашният депутат д-р Венка Стоянова. Следват Стефан Иванов – зам. областен управител и общински лидер в Попово, Светлин Бонев - досегашен областен управител, председателят на ГЕРБ в Опака Борислав Борисов е пети, на шесто място е Елка Станчева от Антоново и Николай Джамбазов - осми.

Прочетена 2391 пъти

facebook coment