Понеделник, 30 Януари 2017 10:48

Марешки в Търговище: Моята кауза е да изгоним корумпираните политици (видео)

Оценете
(2 гласа)

България я управляваха некадърници, които се упражняваха на нашия гръб и я направиха такава, каквато е днес. Моята кауза е да извоюваме България от корумпираните политици и затова не смятам да влизам в безпринципни коалиции на предстоящите предсрочни парламентарни избори. Това каза в Търговище лидерът на гражданското движение „Воля” Веселин Марешки, който се срещна с обществеността на града.

В препълнената зала на хотел "Терра Европа", в деня на Освобождението на Търговище - 29 януари, Марешки обяви, че ще работи за кардинални промени в държава, които ще се усетят от хората в период от 3 до 12 месеца.

Веселин Марешки, председател на Движение „Воля”:

„Ние заедно на 26 март можем да направим така като излезем 1,5-2 млн. българи, както беше на балотажа и в едни тур да ги махнем всичките. За какво са ни?! На някой трябва ли му аз да бъда коалиционен партньор, с който и да е от тях?! За всички нас не е ли по-добре ние да ги изгоним всички тези, които са се изгаврили с нас и да си направим едно силно свободно управление, в интерес на българския народ и на държавата"

По време на срещата Марешки представи целите и програмата на общественото движение за развитие на България, с което прави заявка за участие в предстоящите парламентарни избори тази пролет. Юристът Ангелина Николова е избрана за координатор на Движение "ВОЛЯ" в областта.

 

Прочетена 2588 пъти

facebook coment