Понеделник, 30 Март 2020 09:48

Ограничават посещенията на редовната сесия на Общинския съвет в Търговище. Наблюдаваме онлайн

Оценете
(2 гласа)

Заседанията на Общински съвет Търговище се предават в реално време директно по общинската кабелна радиомрежа и излъчват онлайн в интернет сайта на Община Търговище и могат да бъдат проследени от всички заинтересовани лица. Това напомнят от общинската администрация и приканват на предстоящата сесия в залата да присъстват само общински съветници, както и вносители на докладни записки и обслужващи дейността на съвета лица.

Причината е усложняващата се епидемична обстановка, свързана с разпространението на COVID-19 у нас и противоепидемичните мерки в извънредното положение.

В залата няма да се допускат граждани, желаещи да проследят заседанието на място. Дневният ред и докладните записки могат да се видят на официалната страница на Община Търговище.

Заседанието на Общинския съвет ще се проведе на 31 март (вторник), от 09.00 ч. в зала „Христо Самсаров”.

В зависимост от развитието на епидемичната ситуация може да бъдат променени датите на заседанията, уточняват от администрацията.

18 докладни са подготвени за разглеждане на утрешното заседание. Сред тях са промени по бюджета на община Търговище за 2020 г. , одобряване на бюджетна прогноза на постъпленията от местни приходи и на разходите за местни дейности за периода 2021-2023 г. на община Търговище, приемане на Наредба за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги и права на територията на община Търговище и др.

Прочетена 966 пъти

facebook coment