Четвъртък, 27 Декември 2018 17:04

Видео: Интервю с кмета на Търговище: Свършихме много работа за 3 години

Оценете
(1 глас)

Свършихме много работа за изминалите 3 години. Удовлетворен съм, че спечелих много от общинските съветници на своя страна за по-доброто бъдеще на Търговище. Това каза кметът на Търговище д-р Дарин Димитров в интервю пред Денислава Атанасова за „Търговище ТВ”.

Какви са предизвикателствата в управлението на Търговище, повече съмишленици или опоненти има кметът Димитров, кой са големите проблеми на града, кое го изкарва извън зоната на комфорт, устремен ли е към още един мандат. Тези и други въпроси отправихме към градоначалника в края на 2018 г., а той беше любезен да ни отговори без да знае предварително темите на разговор.

Профил

ДАРИН ИВАНОВ ДИМИТРОВ  е кмет на община Търговище първи мандат. Печели изборите през октомври 2015 г., като кандидат на ГЕРБ. Роден е в с. Светлен на 23.01.1962 г. По професия е акушер-гинеколог. Дълги години е лекар в МБАЛ – Търговище и началник на отделението по АГО. Бил е народен представител в 42-то и 43 Народно събрание, а преди това съветник в Общински съвет - Търговище.

„Аз не мога да удрям по масата, но си отстоявам позицията докрай”, казва кметът Димитров в интервю за "Търговище ТВ".

Прочетена 2273 пъти

facebook coment