Вторник, 26 Юни 2018 11:32

Панайот Димитров е новият зам.- областен управител на Търговище

Оценете
(2 гласа)
Панайот Димитров е новият зам.- областен управител на Търговище Сн. Областна администрация - Търговище

Панайот Димитров е назначен за зам. - областен управител на Търговище. 57-годишният икономист е с богат политически и административен опит.

В зората на демокрацията той беше едно от лицата на СДС в Търговище, а от 2011 г. е общински съветник от политическа партия ГЕРБ. Преди да поеме този пост Димитров беше главен инспектор в Регионалната здравна инспекция в града. Има 10 годишен опит и като управител на аптека. Семеен е, с едно дете.

Новията зам.-областен управител ще отговаря за изпълнението на част от функциите на дирекция „Административно-правно обслужване, финанси и управление на собствеността”.

Димитров заема мястото на досегашният зам.-областен управител Стефан Иванов (ГЕРБ-Попово), който от 16 юни е освободен от длъжност. По думите на областния управител Митко Стайков на пресконференция днес причина за смяната е недобра комуникация и недоволство от работата на Иванов.

Панайот Димитров ще отговаря и за дейността на 9 съвета и комисии към областния управител. Всяка сряда от 14:00 до 16:00 часа той ще има и приемна за гражданите.

Прочетена 2734 пъти

facebook coment