Вторник, 20 Март 2018 08:48

Конкурс за безопасни условия на труд обяви областната управа

Оценете
(2 гласа)

Областната управа в Търговище за поредна година отправя покана към местни фирми да участват в конкурс „НАЙ-ДОБРИ ЗДРАВОСЛОВНИ И БЕЗОПАСНИ УСЛОВИЯ НА ТРУД“. Основната цел на инициативата е да се отличат примери за добри практики в областта на здравословните и безопасни условия на труд в област Търговище и да се насърчат дейностите, свързани с превенция и контрол на рисковете на работното място.
В конкурса могат да вземат участие предприятия от всички икономически дейности, като попълнят и изпратят в съответния срок заявление по образец.
Кандидатите ще се съревновават разпределени в категории в зависимост от числеността на персонала към момента на подаване на заявлението. То е публикувано на интернет страницата на Областна администрация-Търговище.
Препоръчително е през м.г. фирмите да не са допуснали смъртна или трудова злополука.
Могат да предоставят и снимки, илюстрации, графики, диаграми за дейността си, като е възможно да бъде организирана и среща с представители на предприятието или посещение на място от представители на конкурсната комисия. 
Заявленията за кандидатстване и снимковия, или видеоматериал трябва да бъдат подадени на място и по електронна поща на e-mail адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..
Крайният срок за кандидатстване е 16 април 2018 г. 

Прочетена 1608 пъти

facebook coment