Събота, 01 Юли 2017 10:45

Встъпи в служба на Ротари новият Президент на търговищкият клуб (видео)

Оценете
(1 глас)

Атанас Цанев е 17-тия Президент на Ротари клуб Търговище. Началото на месец юли е първият празничен и тържествен ден в календара на 2017- 2018 година, за българските ротарианци. Отбелязва се началото на новата ротарианска година и се извършва ритуала по тържественото предаване на огърлицата на Президента.

Атанас Цанев и Ст Димитров

На приятелска среща с тези с които заедно служат на човечеството, всички съмишленици, които даряват от себе си за да направят тази общност в която живеят по-добра, споделиха радостта на празника.

Досегашният Президент на Клуба Стефан Димитров сподели какво е постигнато:

„Приятели, една година е толкова кратко време за да започнем част от нещо голямо. Една година е и достатъчно време, за да усетим, че искаме и още. През тази ротарианска година осъществихте значими проекти в общността, в която живеем. Ротари клуб Търговище направи дарение на 490 първокласници от общинската училищна мрежа. В месеца на празника на народните будители и 170 години светско образование подари „късче“ знание с „Помагало по български език от 1 до 4 клас. С дарителска подкрепа на Ротари клуб – Търговище се върна блясъка на паметника на Никола Симов-Куруто, знаменосецът на Ботевата чета.”

Атанас Цанев благодари за гласуваното доверие и обеща:

 „Убеден съм, че със силата и капацитета, които имаме, ревностно ще продължим да служим на обществото с нашата цел: да служим на своята общност, на своя град, на България и на света!”

Ротари клуб Търговище е създаден на 30 ноември 2001г. В него членуват 30 доказани професионалисти от различни сфери на живота.

Атанас Цанев 1

Визитка: Атанас Цанев е член на Ротари клуб Търговище от 2014г. Бил на длъжностите: вицепрезидент и секретар.  Работи в Търговище.  Директор на Профилирана гимназия с изучаване на чужди езици „Митрополит Андрей”.

Новият Дистрикт гуверньор на Ротари България е Емил Коцев.

Прочетена 3228 пъти

facebook coment