Сряда, 28 Юни 2017 16:13

Показно на следово куче и спартакиада за празника на полицията в Търговище

Оценете
(2 гласа)

Демонстрация на уменията на полицейското следово куче по задържане на престъпник ще се проведе на 4 юли, от 9.30 ч. пред централния вход на сградата на ОД МВР-Търговище.

Преди това ще има церемония по издигане на знамената на България и на Европейския съюз, съобщават от пресцентъра на полицията. Поводът е професионалният празник на служителите на МВР – 5 юли.

На 4 юли на закритото полицейско стрелбище ще има и турнир по стрелба с боен пистолет за представителите на местното самоуправление, съдебната система и медиите. Участниците ще имат право на 4 пробни и 8 зачетни изстрела, мишените за стрелба са на разстояние 10 м от рубежа.

В 10,30 часа започва и спартакиадата на стадион „Димитър Бурков“, където ще мерят сили отбори по футбол на малки вратички на отделните структурни звена в ОДМВР. На площадката пред стадиона ще бъде проведена надпреварата между служители по майсторско управление на автомобил. Предвидени са още състезания по тенис на маса, динамична стрелба по три мишени с голямо калибрен пистолет.

Обявяването на резултатите от спартакиадата и награждаването на победителите е насрочено за 13 ч на стадиона.

Прочетена 1916 пъти

facebook coment