Сряда, 03 Май 2017 14:28

Търговище домакин на бизнес форума "Силни региони за силна икономика"

Оценете
(2 гласа)

Търговище ще бъде домакин на националния бизнес форум „Силни региони за силна икономика”. Събитието ще се проведе на 11 май, от 13 ч. в зала 74 на Общината. Дискусията ще бъде открита от кмета Дарин Димитров. Това съобщиха от пресцентъра на Областната управа.

Сред лекторите ще бъдат евродепутатът Андрей Новаков, Васил Велев – председател на Асоциацията на индустриалния капитал в България, представители на Българската търговско-промишлена палата, Изпълнителна агенция за насърчаване на малките и средни предприятия и др.

Темите на форума ще бъдат свързани с инвестиционната активност и насърчаването ѝ, европейските финансови механизми в подкрепа на предприемачеството, публично-частните партньорства, връзката между образование, наука и бизнес и др.

Вечерта ще има с концерт-спектакъл „Свята земя българска“ със специалното участие на народната певица Поли Паскова и ансамбъл „Чинари“, а водещ ще е Димитър Туджаров (Шкумбата). Концертът ще се проведе на откритата сцена пред Художествена галерия „Никола Маринов“ с начален час 18:00 часа.

Националният бизнес форум „Силни региони за силна икономика” се организира от списание „Бизнес клуб“ и се провежда поетапно в 20 големи общини в страната.

Прочетена 1809 пъти

facebook coment