Петък, 17 Март 2017 09:51

Читател: Контейнер предпазва от дупки в Търговище (видео)

Оценете
(4 гласа)

Предвидливи шофьори са обозначили дупка на възлово кръстовище в Търговище с контейнер за смет. Жълт боклучийски кош е позициониран така, че да се забелязва отдалече и да играе ролята на знак „Внимание“, разказва наш читател, който ни изпрати снимка и запис от видеорегистратор на автомобил.

Мярката вероятно е превантивна срещу инциденти и аварии по автомобилите. Не знайно защо след като наскоро бяха закърпени дупките по бул „Ал. Стамболийски“ точно на кръстовището с ул. „Опълченска“ остана една изрязана дупка, но незапълнена с асфалт, разказва в сигнала си нашия читател. Явно има спор на кого е ямата - на ВиК или на общината, затова не е закърпена, разсъждава той.

Ako и Вие имате интересна новина, снимка, видео или искате да споделите събитие от Търговище и региона, които искате да бъдат публикувани, може да ни ги изпращате на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., или чрез контактната форма в рубриката ОЧЕВИДЕЦ – ИЗПРАТИ НОВИНА.

Прочетена 2869 пъти

facebook coment