Четвъртък, 12 Януари 2017 09:31

Проходими пътища, ученическа ваканция и леко затопляне в Търговище

Оценете
(1 глас)

Обстановката в община Търговище се нормализира. Проходими са всички общински пътища. По данни на Областното пътно управление движението по втори клас пътна мрежа в област Търговище разрешено само за автомобили до 12 т само и то с вериги. Път II-51 Дралфа-Чудомир – отворен за МПС до 12 т., а пътят Разград-Попово отворен за движение на превозни средства до 3.5 т.

Според справка на ВИК – Търговище единствено в с.Търновца ще има днес нарушено водоподаване до 1200 часа, поради авария.

Няма населени места без ток в региона.

НИХМ към БАН обяви жълт код за силен вятър е в Търговищко. Прогнозата е, че през деня ще се усили вятърът от запад-северозапад, ще бъде умерен и временно силен. С наличната снежна покривка - между 30 и 50 сантиметра, и вятъра ще има условия за навявания.

Минималните температури сутринта бяха предимно между минус 13° и минус 10°. Очаква се появилото се слънце да ги покачи през деня до минус 6° и 8°, което е затопляне в сравнение с изминалите дни. 

Днес продължава разчистването на тротоарите в града, като от кметството оповестиха график. Учениците са в дървена ваканция да края на седмицата.

Прочетена 1981 пъти

facebook coment