Сряда, 11 Януари 2017 12:11

Читател: Земеделската техника - спасител в снега за малките села в Търговищко

Оценете
(1 глас)

В борбата с тежкия сняг първи помощници на местната власт са земеделски производители. С тяхната техника се чистят улиците и в няколко от малките села в Търговищко, като кметът сключва договор с тях.

И тази зима достъп беше осигурен и разринати улиците в селата Буховци, Макариополско, Здравец, Пресиян, Певец, Кралево и др. Наш читател от с. Буховци ни писа с молба да изкаже благодарност, че не са поподнали в снежна блокада, благодарение на помощта на тежките машини и трактори на местен арендатор.

Здравейте, пиша Ви това съобщение за да изкажа искрената си благодарност към фирма „Агроелит – Божидар Митов” и в частност лично към г-н Божидар Митов, и към водачите на техниката, с която бяха почистени улиците в село Буховци. Години наред улицата, водеща към моята къща не се почистваше, защото е крайна и съседните къщи са необитаеми, но не и тази година, когато почистването на улиците бе осъществено от машините на Фирма „Агроелит – Божидар Митов”.

Изказвам моите и на семейството ми искрени благодарности за почистването на улицата, на която живея, както и сърдечни пожелания за здраве, късмет, лични и професионални успехи и много щастливи мигове на целия екип на Фирма „Агроелит – Божидар Митов”.

С благодарност и уважение: Недялка Паскалева Паскова, с. Буховци

Припомняме, че вчера за осъществяване на пробив към изолираното село Момино пък бяха ангажирани челни товарачи на строителния предприемач Тошко Райчев от Търговище.

Прочетена 2551 пъти

facebook coment