Петък, 23 Септември 2016 08:46

Благотворителен мото-рок концерт тази събота в Търговище

Оценете
(3 гласа)

Първи благотворителен рок-мото концерт "Рок за живот" ще се проведе тази събота в Търговище.  Той цели да се закупят фетални монитора за родилното отделение на областната болницата.

Организира се от местния мото клуб "The Night Riders MC" и е предвиден за 24 септември, от 13:00 ч. на бившия мотостадион „Аврам Топалов”, където се провеждаше навремето традиционния панаир, съобщи организаторът на събитието Калоян Николов.

Каузата ни е свързана с това да съберем пари поне за два фетални монитора - апарати, служещи за измерване пулса на бебето и интервалите между контракциите, чиято цена е около 3 000 лв.

Мотосрещата започва с 13 ч., но концертната програма е с начало 16 ч. и в нея ще вземат участие рок-бандата Metal Militia, балет "Вега", децата от музикална школа Ню войсес, Елеонора Димитрова. Началникът на АГО – Търговище д-р Емил Абаджиев публично ще обясни целта на благородната кауза. Инициативата ще стане възможна благодарение на много благодетели и със съдействието на община Търговище.

plakat rok

„Каним Ви заедно да изкарате едни ден в света на мотористите и да подрепите нашите деца и тяхното бъдеще”, апелират организаторите. 

Паричните дарения ще се приемат в специални кутии на място, както и по банковата сметка на МБАЛ Търговище:

BG10UBBS80021099995210

BIC:UBBSBGSFПрочетена 2618 пъти

facebook coment