Събота, 10 Септември 2016 09:52

Търсят полицаи в Търговищко

Оценете
(1 глас)

Конкурс за назначаване на държавна служба в Областна дирекция на МВР - Търговище за вакантни младши изпълнителски длъжности, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка е обявило вътрешното министерство.

За Районното управление в Търговище, сектор „Охранителна полиция“ се търсят 3-ма старши полицаи, а управлението в Омуртаг е обявена 1 свободна позиция. Кандидатите трябва да са с българско гражданство, да не по-възрастни от 40 г., да имат завършено средно образование и добра физическа годност. Нужно е да подготвят едни куп документи за участие в конкурса, които се подават в сектор “Човешки ресурси” при Областна дирекция на МВР – Търговище до16 септември т.г.

Мераклиите за униформа ще преминат няколко изпитания - изследването на физическата годност, което ще се проведе в гр. София на Спортен комплекс „Раковски”. Тестът включва скок-дължина от място, бягане осморка, гладко бягане 800 м, коремни преси и др. Постиженията се оценяват по точкова система. Следва тест за интелигентност, личностни въпросници и други психодиагностични методи. Ако покрият психотестът кандидат-полицаите се явяват на заключително интервю.

Вчера, на 9 септември е обявена и свободна позиция за младши експерт (информационно-аналитична дейност и административно обслужване) в РДПБЗН – Търговище. Работата се състои в организиране, контролиране на цялостната дейност в пожарната по направление информационно-аналитична дейност и административно обслужване, съставяне на графици, анализи, доклади, справки, деловодство и пр.

Кандидатът трябва да направи писмена разработка по тема – административно обслужване; защита на класифицираната информация; работа с предложения и сигнали; достъп до обществена информация. Има и последващо интервю.

Според обявлението заплатата, определена за длъжността е от 420 лева до 1100 лева.

 

Прочетена 2670 пъти

facebook coment