Понеделник, 12 Септември 2022 15:46

Отвори врати холистичен център за здраве и красота в Търговище

Оценете
(3 гласа)

Първият център в Търговище, в който се предлага диагностика с БИОРЕЗОНАНС

„Дяволът е в детайлите” е сред любимите фрази на Йорданка Иванова – Визентин, която търси детайлите и тънкостите по пътя към физическото и душевно здраве. Първопричината е най-дълбоката и скрита брънка за съществуването на даден проблем. Тя обича да я разгадава и да я отстранява… с алтернативни, безболезнени и щадящи методи. Естествено, затова си има причина.

ОТ ТЪРГОВИЩЕ – ДО ИТАЛИЯ

Йорданка е от поколението, което заминва и дори забравя да се връща, само от време на време. Тя е дете на 70-те години на XX в., учи италиански от песните и стяга куфарите, защото сините й очи жадуват за свобода и новости. В Италия създава своето семейство и инвестира в образованието си. През 1992 г. се омъжва за електроинженера Алесандро Визенти, с когото имат син.

БОЛЕСТТТА И ПЪТЯТ КЪМ ЗДРАВЕТО

Когато е на 26 години животът й става сложен, труден и зависим. Претърпява тиреоидектомия (хирургично отстраняване на щитовидната жлеза) и завинаги е на медикаментозна терапия. Тя обаче се пита защо й се случва тази болест и започва да търси първопричината, а пътят я отвежда до холистичното лечение – единственото, което дълбае първопричината за даден проблем. Открива нетрадиционните методи за здраве и красота. Следват безкрайни часове четене, учене, научни курсове и семинари, придобиване на квалификации. Попада в екипа на италианския професор Антонио Стамена, който лекува различни ендокринни заболявания. Изкарва курс по невролингвистично програмиране (НЛП) на световноизвестния негов създател Ричард Бандлър, завършва специалност “Натуропатия” в университета в Торино, курсове по холистична терапия, естетика и др. в Израел, Америка, България и т.н. Не спира и до днес.

 сертификат

„Моята основна цел е, грижейки се за себе си, семейството си и моите клиенти, да им покажа и науча, че красотата и здравето ни не са единично усилие, те са плод на правилната ни философия на живот. Красотата е следствие от системната грижа всеки ден и доброто състояние на духа и тялото ни.”, казва холистичният терапевт Йорданка Визентин.

РАЗГАДАВАНЕ НА МАТРИЦАТА НА ЗДРАВЕТО

В търсенето на конкретни решения за своето здраве тя формулира и собствена серия хранителни добавки, които освен в Италия, вече се предлагат и на пазара у нас. А хората в Търговище имат шанса да се срещнат лично с нея за безплатна консултация. Йорданка наскоро отвори студио за здраве и красота в града. Тя е първата, която предлага биорезонансна диагностика. Биорезонансната технология се базира на квантовата физика и най-вече доказаното съществуване на електромагнитен „образ" на всеки материален или биологичен обект. Или по-просто казано - напълно безболезнено, поставяйки само слушалки на главата си, отпуснати в креслото, мозъкът ви ще предаде информация за енергийното състояние на даден орган. Полученото на компютъра изображение дава много точна информация за болестните процеси, които протичат в конкретния орган, ако се сравни с изображение на същия орган, когато е напълно здрав.

Холистичните подходи за лечение на здравето все още не са много разпространени у нас. Но има някои заболявания и здравословни състояния, при които можем да избегнем намесата на конвенционалната медицина. Биорезонансната диагностика е приложима за диагностициране на натрупване на токсични метали, хормонален статус, стрес в организма и много други. Забранена територия са единствено туморните образувания.

хенон1

ЩАСТИЕТО ИДВА ЛИ ОТ ШОКОЛАДА?

Знаем, че шоколадът блокира разграждането на хормона серотонин в организма. А когато има дефицит – сме нещастни и депресирани. Похапвайки го често пък не можем да излъжем кантара. В холистичното студио за здраве и красота „Хенонбио“ обаче забравяте за него. Тук има съвременна апаратура, с която по неинвазивен начин могат да повишат нивата на допамин и ендорфин в тялото ви. Предлага се още липолазер; антиейдж, антицелулитни и козметични и процедури и пр.

Според Йорданка през цялото време, в което се чувстваме зле, бихте могли да се чувстваме добре. „Бих могла да предложа цялостно решение за много от проблемите на съвременния човек, свързани с желанието да бъдем здрави, енергични, балансирани, да се чувстваме и изглеждаме красиви.”, казва тя. А останалото зависи от това, колко силно е желанието и мотивацията за това на всеки, тръгнал по този път!

Йорданка ще се радва да отговори на всички ваши въпроси и да ви консултира.

Последвайте нейната страница във Фейсбук, за да научите първи новите й предложения. Лично можете да я посетите на бул. „Митрополит Андрей” № 27 (встрани от входа на Младежкия дом и зад счетоводна къща „Съни”). За допълнителна информация тел. 087 99 55 676

Текст и снимки: Денислава Йорданова

Прочетена 1302 пъти

facebook coment