Четвъртък, 15 Юли 2021 14:19

ВИДЕО: LC Waikiki откри свой магазин в Търговище

Оценете
(3 гласа)
LC Waikiki откри свой магазин в Търговище LC Waikiki откри свой магазин в Търговище Кольо Колев

LC Waikiki откри свой магазин в Търговище. Това е 28 обект на компанията в България, която предлага една от най-успешните марки дрехи. Още в първия ден веригата зарадва жителите и гости на града с изкушаващи оферти и богато разнообразие от дрехи и аксесоари за цялото семейство. От модната верига обещаха, че приятните изненади за клиентите в Търговище и региона ще продължават през цялата година.

По думите на Владислав Танчев, управител на компанията за България доброто съотношение между цена и качество е формулата, която прави LC Waikiki успешна на пазара в България повече от 11 години. Тя се стреми непрекъснато да подобрява клиентското преживяване и да развива концепцията на магазина и асортимента, като предлага все по-голямо удобство при пазаруване и непрекъснато обогатяващо се портфолио.

У нас марката е представена в 17 града, като присъства в София, Варна, Бургас, Пловдив, Стара Загора, Русе, Велико Търново, Добрич, Габрово, Плевен, Сливен, Хасково. Тя управлява повече от 1100 магазина в 47 страни по света. Само през последната година LC Waikiki откри 5 нови магазина в България. 

<iframe width="727" height="409" src="/

" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture" allowfullscreen></iframe>

Магазинът в Търговище се намира на бул.„Сюрен“ 29 и работи всеки ден от 10 до 20 ч.

 

 

Прочетена 663 пъти

facebook coment