Понеделник, 28 Юни 2021 10:55

Общинската база в Балчик посреща летовници от 12 юли напълно обновена

Оценете
(1 глас)

На 12 юли отваря за граждани вече изцяло обновената почивна база на Община Търговище в Балчик. Всички стаи в трите корпуса са с нови дограма, санитарни помещения и обзавеждане. Поетапните ремонти, които започнаха в края на 2017 г., бяха реализирани от Общинското предприятие „Социални и охранителни дейности“. Детската площадка в станцията пък бе реновирана от Общинското предприятие „Флора“, съобщават от общинския пресцентър.

Смените и през тази година са от по 5 и 10 дни, като последната приключва на 3 септември. Цените са на база пълен пансион. За децата до 3 години почивката е безплатна. За тези от 3 до 14 години цената е 26 лв. на ден, а за всички останали – 31 лв. на ден.

В дните до 12 юли базата ще се ползва от граждани на пенсионна възраст от града ни. И през тази година Общината осигурява отдих на преференциални цени за тях, както и безплатен транспорт. Записването е в клубовете на пенсионера.

Допълнителна информация за смените и настаняването може да се поучи на тел. 0601 68 662 в Община Търговище. Графикът и цените за ползване на базата са публикувани в раздел „Обяви и съобщения“ на сайта на администрацията: https://www.targovishte.bg/index.php?nav=57.

 

Прочетена 159 пъти

facebook coment