Петък, 13 Декември 2019 10:32

Задържаха трима мъже за притежание на канабис

Оценете
(1 глас)

Трима млади мъже от Търговище са задържани за срок до 24 ч. за държане на различни количества от наркотичното вещество канабис, съобщавато от областната полиция. Престъпленията са установени от криминалисти на РУ-Търговище при специализирана полицейска операция за противодействие на престъпленията, свързани с притежаването и разпространението на наркотични вещества.

27-годишен мъж е хванат на улицата, че държи у себе си 11 грама суха зелена тревиста маса, която след извършен полеви наркотест реагира на канабис. По-късно и от дома му са иззети още 62 грама от същия наркотик, разпределени в торбички на дози и предназначени за разпространение. По случая е образувано досъдебно производство.

При полицейска проверка у друг 25-годишен мъж е установено, че той държи у себе си суха зелена тревиста маса с тегло 1 грам. При извършен полеви наркотест е реагирала на наркотичното вещество канабис. Заловен е и 26-годишен с тегло 1,1 грама канабис. По последните случаи са образувани бързи полицейски производства.   

Тримата са задържани в РУ-Търговище за денонощие.

Прочетена 1204 пъти

facebook coment