Четвъртък, 21 Ноември 2019 09:30

Катастрофа на Боаза. Движението е по обходен маршрут

Оценете
(2 гласа)

Пътно-транспортно произшествие с три автомобила на пътя София-Варна в местността „Боаза“ в община Търговище е станало тази сутрин в 8,27 ч., съобщават от ОД на МВР.

Участъкът е временно затворен за движение на МПС. По първоначални данни в пътния инцидент няма сериозно пострадали хора, нанесени са материални щети на автомобилите. Предстои да бъде извършен оглед на местопроизшествието.

Движението на МПС в района се регулира от служители на сектор „Пътна полиция“ в областната дирекция и на РУ-Търговище и Омуртаг. Създадена е временна организация на движението, като водачите се предлагат следните обходни маршрути: в посока на движение Варна – с. Презвитер Козма – с. Божурка – с. Пайдушко – с. Лиляк – Околовръстен път гр. Търговище, и за пътуващите в посока София: Околовръстен път гр. Търговище – с. Лиляк – с. Цветница – с. Божурка – с. Презвитер Козма.

От сектор „Пътна полиция“ призовават водачите да шофират с повишено внимание, тъй като в региона вали дъжд. Да се спазва стриктно пътната сигнализация и движението да е със съобразена скоростта.

Прочетена 1820 пъти

facebook coment