Неделя, 12 Май 2019 12:51

На старт е 242-ят панаир в Търговище

Оценете
(1 глас)

242-ят традиционен пролетен панаир започва утре в Търговище. Той ще се проведе в дните от 13 до 19 май. Над 100 са фирмите са изложили стоките си в двете зали на художествената галерия.

Голям интерес има от производители и търговци на цветя, които са заели 70 кв.м. от откритите площи. Ще бъдат изложени още автомобили на Шкода, а „Мебел стил” ще представи широка гама мебели. По алеята към Художествената галерия ще бъдат поставени 10 павилиона за продажби на открито, където ще бъдат изложени ръчно изработени сувенири, бижута и други.

Официалното откриването е насрочено за 17.30 ч. пред Художествена галерия „Никола Маринов“. Половин час по-рано тръгва дефиле на мажоретния състав към Центъра за младежки дейности и инициативи и Духовия оркестър към Общината, като маршрутът е от площад „Свобода“ до Изложението.

Вокален ансамбъл „Мистерията на българските гласове“ и Михаела Филева ще се погрижат за настроението на гостите. Фолклористите излизат на откритата сцена на „Борово око” в 18.00 ч. Михаела Филева поема щафетата в 19.30 ч. А „Дивинитас” ще озарят нощното небе с огненото си шоу в 21.00 ч.

Прочетена 1940 пъти

facebook coment