Сряда, 20 Март 2019 11:43

Градската видеостена достъпна за реклама срещу заплащане

Оценете
(1 глас)
Градската видеостена достъпна за реклама срещу заплащане Сн. Община Търговище

Излъчване на фирмени реклами и съобщения от граждани и организации на градската видеостена е новата услуга, която Община Търговище въвежда. Цената, според Наредбата за определянето и администрирането на местните такси и цени на услуги, е 24 лв. за всеки 5 минути излъчване на материал.

Стената е с размери 5 х 3 метра и позволява излъчването на видеоматериали, изображения и статични текстови съобщения. Няма ограничение за форма́та на файловете. Препоръчително е обемът на видеата да е до 100 МB, а на изображенията – до 5 MB.

Няма да се допуска излъчването на реклама, противоречаща на установените морални норми, уронваща престижа на трети лица и в разрез с текстовете от Наредбата за рекламната дейност на територията на община Търговище.

Желаещите да рекламират, трябва до подадат заявление по образец в Центъра за административно обслужване (ЦАО) или на електронната поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Посочват се данни за кореспонденция, кратко описание на клипа, желаните дати и честота на излъчване. Рекламният материал се подава на електронен носител (флаш памет или CD/DVD) в ЦАО или се прилага като линк за изтегляне в имейла със заявката.

След официално потвърждение от Община Търговище, че материалът е получен и одобрен за излъчване, гражданите следва да заплатят цената на услугата. Плащането се извършва на касите на Община Търговище или по банков път на сметка: IBAN BG60UBBS80028413869000, банка „ОББ“ АД – клон Търговище. Отбелязва се и код за вид плащане: Други неданъчни приходи - 44 70 00.

Излъчването на рекламния материал може да започне най-рано от деня, следващ заплащането.

Образец на заявлението може да бъде изтеглен от уебсайта на Община Търговище: https://www.targovishte.bg/uslugi/upload/file/2018godina/ZaiavlenieInformacionnaStena.doc

Прочетена 924 пъти

facebook coment