Неделя, 13 Май 2018 14:11

Д. Димитров: Да носим Търговище в сърцата си! Честит празник!

Оценете
(1 глас)

Скъпи съграждани,

За мен е чест и удоволствие да Ви поздравя по случай празника на Търговище – 14 май. Ден, в който празнуваме и вековна традиция, оформила облика на града ни като търговски център още от древността.

С увереност мога да заявя, че през последните години Търговище започна да се превръща в един все по-приветлив и подреден дом за нас и нашите деца. Постигнахме го заедно, благодарение на Вашата подкрепа, Вашата критичност и препоръки. Вярвам, че това е пътят, по който трябва да вървим, за да развиваме и модернизираме града ни.

Нека обаче помним, че промяната отвън може да устои на бурите на времето, само след като се е случила вътре в нас. Затова, да действаме отговорно в настоящето. Да възпитаваме децата си в уважение към вече съграденото, но и с труд и воля да работят за бъдещето. Да не забравят корените си и да се гордеят с родния си град, защото Търговище е дом на мъдри, сърдечни и достойни хора.

На всички Вас, скъпи съграждани, пожелавам нестихваща енергия и устрем, за да продължим да работим сплотени, да споделяме трудностите, но и удовлетворението от успехите. Да носим Търговище в сърцата си, защото където и по света да сме били, само прибирайки се в родния дом, можем истински да оценим преживяното и постигнатото.

Честит празник!  

 

Д-Р ДАРИН ДИМИТРОВ

Кмет на община Търговище

Прочетена 1226 пъти

facebook coment