Вторник, 31 Май 2016 11:11

Видео: Настъпи час за раздяла с детската градина

Оценете
(3 гласа)

С вълнуващо тържество децата от подготвителна група „Дъга” при ЦДГ 2 „Осми март“ в Търговище си взеха довиждане с детската градина. Любезен домакин на последния им празник беше читалище "Напредък", което им предостави уютната и обновена зала за европейско кино.

Мултимедиен клип със снимки от изминалите четири години показа колко са пораснали децата, че креватчетата в детската градина вече са им отеснели и затова е време да са ученици.

23-те бъдещи първокласници от випуск 2016 превърнаха вечерта в празник с изпълнението на любими стихове, песни и танци, с подкрепата на своите учители Снежана Димитрова и Цветелина Андреевич.

С пожелание за успешен старт в училище директорът на ЦДГ „Осми март“ Ивелина Атанасова им връчи удостоверения за завършена предучилищна степен, а техните учители им бяха подготвили разноцветни абсолвентски шапки за успешното дипломиране.

В знак на благодарност към учителите и възпитателите, полагали грижи за децата през изминалите 4 години, родителите също бяха подготвили цветя и подаръци. Не липсваха сълзи на радост от постигнатото и малко тъга заради раздялата с поредния випуск пораснали деца.

cdg2  cdg2 3

Накрая настъпиха музикална въртележка, забава, снимки за спомен, поздравления и вълнения от новите предизвикателства. А всички си обещаха да останат приятели и често да си спомнят колко хубаво са живели, учили, играли в детската градина скъпа, която напуснаха с мъка.

Прочетена 3943 пъти

facebook coment