Сряда, 16 Май 2018 11:22

ПГИИ ”Джон Атанасов” приема ученици след завършен седми клас

Оценете
(3 гласа)

ПГИИ ”Джон Атанасов” в Търговище започна кампанията за прием на ученици след завършен седми клас. Това е училище с богати традиции в образователното дело в областта и в страната. Професионалният облик на завършващите се характеризира с богата общообразователна подготовка, чуждоезикови знания, актуална икономическа подготовка по теория и практика, умения за приложение на информационните технологии.

Специалностите, които могат да избират учениците за учебната 2018 / 2019г., са:

  1. „Икономическа информатика”/с разширено изучаване на английски език/
  2. „Икономическа информатика”
  3. „Митническа и данъчна администрация”
  4. „Икономика и мениджмънт” /с разширено изучаване на английски език/

 Учениците овладяват професии, актуални за днешното време, включват се активно във финансово-счетоводните звена на стопанската практика, умело създават свой бизнес или продължават образованието си у нас и в чужбина.

Училището се намира в центъра на града – удобство за бъдещите ученици от други населени места. Ръководството със съдействието на училищния психолог предлага специална програма за бърза адаптация на новопостъпилите .

Обучението се осъществява на едносменен режим, като в свободното си време учениците се включват в различни извънкласни форми и международни проекти. Успешно участват в състезанията на икономическите университети, като с призовите си класирания си осигуряват следване в най-желаните специалности.

Изборът на бъдещето не е случайно събитие и вярваме, че е важно да изберете професията, която ще ви накара да се чувствате щастливи и удовлетворени в живота си.

Необходими документи за кандидатстване:

  1. заявление за участие в класиране по образец с подредени желания;
  2. копие на свидетелство за завършено основно образование;
  3. копие от служебна бележка за резултатите от положените изпити от НВО /български език и литература и математика/;
  4. медицинско свидетелство, издадено от общопрактикуващия лекар на ученика.

 pgii

За повече информация посетете щанда на Изложение Търговище 2018 или сградата на ПГИИ “Джон Атанасов” на адрес: ул. “Братя Миладинови” 42.

Тел. за справка: 0878150123 или 0878150124 e-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.

 

Прочетена 3095 пъти

facebook coment