Вторник, 30 Май 2023 11:52

Продължават „Дни на големия театър в малкия град“ в Търговище

Оценете
(2 гласа)

Продължават театралните празници „Дни на големия театър в малкия град“, които се провеждат за 25-ти път в Търговище. До 4 юли 2023 г., на сцената на Драматичния театър, ще гостуват пет театрални постановки, напомнят от културната институция.

Премиерно за Драматичен театър – Търговище, на 5 юни хореографът Неделя Ганчева ще представи авторския си театрално-танцов спектакъл „Връзки“. Премиерата е предвидена за Камерна зала.

На 19 юни Александра Сърчаджиева ще представи моноспектакъла “На живо” -покъртителна и вълнуваща нейна изповед за борбата й за правото на любов, мъката от личните си загуби и водените битки за щастие.

Столичният театър „Възраждане“ ще гостува на 21 юни с „Квартет за двама“ - брилянтен, категоричен, вълнуващ разрез на човешките отношения.

Театралните празници ще закрие продуцентска къща „Фери Арт“ на 4 юли с английската комедия „Сватба със закъснител“ от Робин Хоудън. Режисьор е Николай Гундеров. Участват: Филип Аврамов, Мая Бежанска, Тони Минасян, Илияна Лазарова, Христина Джурова.

Всички представления са с начален час 19:00 ч. Билетите се продават онлайн в платформата Еntase и на касата на театъра.

Прочетена 441 пъти

facebook coment