Неделя, 24 Януари 2021 17:48

ВИДЕО: С комедията "Премълчаното" стартира годината ДТ - Търговище

Оценете
(1 глас)
ВИДЕО: С комедията "Премълчаното" стартира годината ДТ - Търговище Сн. ДТ$Търговище

Спектакълът „Премълчаното” отново ще бъде поднесен на зрителите на Драматичния театър в Търговище. Той ще се играя на 27 януари (сряда), от 19 часа.

В театралния салон ще посрещнат публиката в напълно безопасна за здравето среда. Въздухът, коридорите, столовете и сцената се дезинфекцират периодично, а залата се проветрява преди всяко представление, съобщават от културната институция. Необходимо е обаче да носите маска по време на представлението.

Режисьорът Владимир Петков го реализира по пиеса на съвременния френски драматург Ерик Асус. На сцената оживяват комедийните сюжети, свързани с две семейства. От едната страна са старото и стабилно семейство на Клеманс и Гаспар, а от друга - младото семейство на техния син Люка и Манон. Една изневяра в младото семейство, постепенно разплита голямо кълбо от дълго премълчавани истини и при младите, и при старите. Премълчавани в името на запазване на семейството и оставане в рамките на добрите общоприети нрави, повдигат завесата за почитателите на Мелпомена от театъра.

Зрителят ще търси отговор на въпросите: може ли да издържи едно семейство на толкова много удари и перипетии? И как да се живее от тук на сетне?

 

 

Прочетена 639 пъти

facebook coment