Четвъртък, 18 Юни 2020 14:22

Концертът на Георги Христов в Търговище се отменя за нова дата

Оценете
(1 глас)

Концертът на голямата звезда на българската поп музика Георги Христов насрочен за днес 18.06 се отменя поради непредвидени технически причини. Новата дата на концерта е 29.09.2020 г., от 19:00 ч. в спортна зала „Дечко Стефанов”, съобщават организаторите.  Билетите, закупени до момента ще важат без презаверяване.

За съжаление първоначалната дата, която беше планирана се измести поради кризата в епидемичната обстановката и сега поради независещи от екипа причини се налага почитателите на любимия изпълнител да изчакат до есента.

Проектът му предизвика голям интерес сред почитателите и препълни концертните зали в страната! След падане на епидемичните забрани в залите, в които се осъществи концерта, се превърнаха в истински празник и освобождаване на взрив от щастие.

Бурната емоция на любимия певец, с която залива публиката, оставя след себе си хиляди въодушевени хора, очакващи отново и отново да го гледат ! Екипът, който създава проекта „Моят път”, се извинява за причиненото неудобство и гарантира, че концертът е повече от прекрасен, чудодеен, емоционален, взривяващ и си заслужава изчакването!

Билети може да закупите в Eventim.bg и на касата на театъра тел. 0878 460 481

Прочетена 1256 пъти

facebook coment