Петък, 03 Април 2020 09:23

Конкурс „Моят разказ за гората“

Оценете
(2 гласа)

По повод Седмицата на гората, която тази година е от 6 до 12 април, Североизточното горско предприятие отправя предизвикателство към всички малки и пораснали деца на България да пишат, рисуват и творят за гората. Темата е „Моят разказ за гората“

„Докато скучаете у дома или пък си почивате между уроците, можете да ни разкажете своята история – свързана с гората: за незабравим и весел поход с приятели, пикник с мама и татко, разходка до някаква забележителност в горите край вас или пък можете да ни напишете кой ви е любимият урок по Горска педагогика”, приканват от институцията.  Приемат се рисунка или снимка, както и колаж направен от различни материали на темата гората, любовта към нея и всички животинки и птички, за които тя е дом.

Своите истории, разкази, стихове, есета или снимки на рисунки, придружени с името, годините, телефон за връзка, града, в който живеете можете да изпращате на електронен адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 31 април 2020 г. Те ще бъдат публикувани на страниците на СИДП, ПП „Шуменско плато“ и ИАГ.

Прочетена 1414 пъти

facebook coment