Четвъртък, 21 Март 2019 10:03

Арт-магазинче дарява ръкотворства

Оценете
(4 гласа)
Арт-магазинче дарява ръкотворства Цветелина Василева - ZitaliArt

Магазинче за хора, които ценят уникалното и нестандартното отвори врати в Търговище навръх най-магичният мартенски ден, този на пролетното равноденствие. Селекция от ръчно изработени творения т.нар хендмейдс (handmaids) директно от техния автор.

zitaliart

ZitaliArt

Бижутата с характер, неповторими дамски аксесоари, очарователни подаръци, реставрирани мебели предлага магазинчето-ателие ZitaliArt. Артикулите са уникални модели и с отношение към материите и качеството на ръчната изработка.

4zitaliart

Зад проекта стои Цветелина – музикант-икономист по образование, артист по душа. Преди пет години се влюбва в арт-дизайна и декупажната техника и постепенно превръща дома си в работилничка. С подкрепата на съпруга си Васил и приятели набира смелост да остави на втори план монотонната си ежедневна работа и да отдели време за нещата, които иска и прави с любов. Решава да ги сподели и с хората, които не купуват безвкусици, а истински ценни и уникални подаръци. Близи и приятели вдигнаха вчера наздравица за нейното начинание и й пожелаха много доволни клиенти. ВИЖ СНИМКИ В ГАЛЕРИЯ

2zitaliart

Хей, ръчички!

Посетителите на ZitaliArt. ще могат да се докоснат и до магията на сътворението на ръчните изделия, тъй като Цвети ще твори в новото си пространство всеки ден без неделя от 13.00 до 18.00 ч. А ние имаме толкова много поводи в живота, за които бихме могли да потърсим различен и нестандартен ръчно изработен подарък в ZitaliArt, на ул „Л. Каравелов” 32, над бившата пицария „Контеса”. Място за срещи е и страницата на Цвети във Facebook. 

3zitaliart

Текст и снимки: Денислава Атанасова

Прочетена 4035 пъти

facebook coment