Четвъртък, 31 Май 2018 09:45

Какво ще има в Търговище за празника на децата

Оценете
(1 глас)

По случай Международния ден на детето – 1 юни в Търговище различни частни, държавни и обществени организации са подготвили празнични прояви и изненади за децата. Центърът за подкрепа за личностно развитие – Обединен детски комплекс и Община Търговище от 10.30 до 12.00 часа, пред Драматичния театър организират занимателни кътове, където всяко детеще може да участва в различни арт и спортни дейности.

За любителите на музиката ще има караоке. В спортния кът ще се проведат различни състезателни игри, а най-малките ще могат да покажат как управляват своите тротинетки и ролери. Всеки ще има възможност да засее цвете в обособения екокът, което да отнесе със себе си у дома. Ще се рисува с тебешири, а желаещите ще могат да получат и рисунка по тялото в бодиарт центъра. На детско киноложко парти ще бъдат представени домашни любимци и техните грижовни стопани.

Общинската организация на ГЕРБ на 1 юни, но вечерта от 18:00 часа пред Драматичния театър отново е помислила за детското веселие. Ще има интересни игри, забавления и изненади, а народният представител д-р Венка Стоянова по традиция ще ги зарадва с празнична торта.

Супермаркети BulMag също канят малките си приятели на „Щуро парти”, за да бъде деня им незабравим. Очакват ги много игри, танци, балони, щури състезания и предизвикателства, машина за пяна, детска дискотека… и още много забавления и вкусни изненади!

Партито е пред магазина на пазара точно в 13:00 часа.

Прочетена 1231 пъти

facebook coment