Печат на тази страница
Вторник, 03 Май 2016 10:19

След наш сигнал: Премахнаха опасни клони

Оценете
(1 глас)
Надвиснали клони вече не закриват пътния знак и не създават опасност за минувачите Надвиснали клони вече не закриват пътния знак и не създават опасност за минувачите

Светкавична реакция проявиха от Община Търговище след препратен сигнал за опасни клони до детска градина от читател на „Търговище ТВ“. Преди дни в рубриката ОЧЕВИДЕЦ ви разказахме, че пречупени клони на огромна черница създават опасност за хората, които минават по тротоара на ул. „Епископ Софроний“ до детска градина „Осми март“ в Търговище. Минувачите се налагало да се навеждат и провират сред листата, пишеше нашият читател.

Препратихме сигналът на горещия телефон на община Търговище 0601/ 6 86 12. Още същия ден клоните на черницата бяха окастрени, а така предотвратена опасността от инциденти за минувачите и паркиралите автомобили.

Ako и Вие имате интересна новина, снимка, видео или искате да споделите събитие от Търговище и региона, които искате да бъдат публикувани може да ни ги изпращате на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите., в рубриката ОЧЕВИДЕЦ – ИЗПРАТИ НОВИНА.

Прочетена 2109 пъти