Петък, 01 Юни 2018 12:18

Международно търговско изложение за празника на Попово

Оценете
(1 глас)

За първи път в гр. Попово се организира Международно търговско – промишлено изложение – Попово'2018. Поводът е 135-та годишнина от обявяването на Попово за град, който официално се отбелязва на 10 юни. То ще се проведе на 9 и 10 юни във волейболната зала „Тодор Янев”, намираща се в градския парк, съобщават от общинската управа.

В него ще вземат участие 25 местни и международни фирми в сферата на производството. Основната идея на организаторите от Община Попово е чрез поканените дипломати, посланици, консули и представители на търговско – промишлени палати участващите в него фирми да намерят партньори за съвместна работа. 

В изложението своята продукция ще представят местните „Кондютрийс” ЕООД, „Роса” АД, „Елена Груп” ЕАД, Фрештекс Текстил Финишинг България ЕООД, Електроапаратура” ЕООД, „Родина Холдинг” АД, „Мебел-Стил” ООД, „Хърков Пласт Инж” ООД, „Чугунена арматура – България” АД, „Водица Ботълинг” ЕООД, „Бакалски Ко” ООД, ДЛС „Черни Лом”-Попово, ЗК „Напредък” с. Светлен, „Мега - М 999“ ООД, „Стелмо – 2002“ ЕООД и Браншовия пчеларски съюз в Попово и др.

Жителите и гостите на Попово ще имат възможността да разгледат продукцията и на международните участници в изложението МОТО – ПФОЕ – представител на шведския гигант в автомобилостроенето „Volvo”, „Линдстрьом” ЕООД - производител на текстилни услуги и работно облекло, „V - КОМЕРЦ” ООД - официален представител за кухненско обзавеждане на „Electrolux” за България, шведската козметична компания „Oriflame Holding” AG, германската „GROHE”– производител на най- висок клас смесители за бани и кухни, винарна „Пивка“ – от Република Македония и „Про Локо“ – италианско сдружение в сферата на туризма.

Международният търговско – промишлен форум ще бъде с работно време на изложбената зала от 09:00 до 19:00 часа на 9 и 10 юни 2018 г.

Прочетена 2393 пъти

facebook coment