Неделя, 16 Октомври 2016 18:54

Неудобни въпроси към кандидата за президент на ГЕРБ Цецка Цачева заваляха в Омуртаг (видео)

Оценете
(3 гласа)

"Как може да се работи 14 дни за 40 лв. Кажете ми,а?!", попита ядосан мъж на средна възраст Цецка Цачева. Друг жител на Омуртаг пък поиска да намалят депутатите на 120 вместо 240

На площада в Омуртаг кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент бяха посрещнати с традиционната за смесения регион къпана баница. След официалните предизборни обещания хората не спестиха неудобните въпроси към кандидатите за "Дондуков" 1.

"Как може да се работи 14 дни за 40 лв. Кажете ми,а?!", попита ядосан мъж на средна възраст Цецка Цачева. Друг жител на Омуртаг пък поиска да намалят депутатите на 120 вместо 240. "Ако не го направите не искайте нашето доверие. Ще организирам всички тия хора на протест", закани се мъжът. Какво им отговори г-жа Цачева?

Кандидатите на ГЕРБ за президент и вицепрезидент Цецка Цачева и вицеадмирал Пламен Манушев бяха днес на обиколка в област Търговище. Заедно с председателя на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов те посетиха и четирите малки общини в региона. Пред симпатизанти в  гр. Омуртаг кандидатът на ГЕРБ за президент Цецка Цачева каза, че никога не е делила общините на малки и големи. 

Прочетена 3045 пъти

facebook coment