Събота, 13 Февруари 2016 16:47

Нов суперпермаркет, нови работни места откри "Лора X" в Търговище

Оценете
(0 гласа)
Откриване на новият магазин Откриване на новият магазин Търговище ТВ

 По повод 25-та годишнина от основаването си фирма "Лора X" Търговище откри своя нов 3-ти поред супермаркет в града. В него са инвестирани близо 4 млн. лв., като половината са вложени в строителството на модерния търговски комплекс. С откриването му, „Лора X”-Търговище създава 100 нови работни места. „Радвам се, че една от добрите ми идеи се увенча с успех”, каза в тържественото си слово собственикът на „Лора Х” ЕООД бизнесменът и областен председател на ДПС Хамди Илиязов.

Кметът на Търговище д-р Дарин Димитров, който преряза трикольорната лента поздрави собственика за непрестанния стремеж да гони високи стандарти и да активизира конкуренцията за по-добро качество. За това, че в условията на криза развива бизнеса си и осигурява постоянна и сезонна работа на над 400 човека.
„Благодаря Ви и за активната благотворителна дейност. За уроците по доброта и човечност”, каза още Димитров.

И в този ден Хамди Илиязов не забрави бедните и нуждаещите се, като дари по едно теле на социалната трапезария към църквата „Св. Иван Рилски” и джамията.
Супермаркетът, който е отдаден под наем на "Трънчев" ООД с търговската марка BulMag (Булмаг), се намира в района на кооперативния пазар в града, а за удобството на клиентите на територията му са разположени 57 паркоместа. Обектът разполага с просторна търговска площ от 2 000 кв.м., на която ще намерите хиляди свежи и разнообразни артикула, избор и качество на достъпни цени.
Откриването на новия магазин, собственост на „Лора X”-Търговище, уважиха народните представители Мустафа Карадайъ и д-р Тунчер Кърджалиев, проф. Георги Колев, ректор на ШУ „Константин Преславски” и др.

Прочетена 4678 пъти

facebook coment