Baner ViK 2017 560 70

Петък, 09 Февруари 2018 10:08

Безплатен филм за Деня на влюбените прожектират в читалището

Оценете
(1 глас)
Безплатен филм за Деня на влюбените прожектират в читалището Сн.Архив

Безплатна прожекция на вълнуващия романтичен филм "Всичко, всичко" организира ОНЧ "Напредък-1894" - Търговище. Поводът е 14 февруари – Ден на влюбените. Филмът ще бъде излъчен на 13 февруари, от 18.00ч., в залата за кафе-театър на читалището, съобщават организаторите.

Всичко, всичко (Everything, Everything) е романтична драма от 2017 г., режисирана от Стела Меги по сценарий на Дж. Милс Гудлоу. Филмът е базиран на едноименния роман на Никола Юн от 2015 г. Премиерата на филма в България беше през лятото на м.г.

Едно 17-годишно момиче на име Маделин Уитиър (Амандла Стенбърг) има рядка болест, принуждаваща я да си стои вкъщи денонощно с филтриран въздух. Целият ѝ живот е основно книги, майка ѝ и нейната медицинска сестра Карла (Ана де ла Регера).

Един ден камион за преместване се приближава до съседската къща. Тогава тя вижда Оли (Ник Робинсън). Оли Брайт е новия съсед на Маделин. Те започват да се опознават чрез електронни съобщения. Колкото повече научават един за друг, толкова повече се влюбват. Оли започва да кара Мади да осъзнае, че всъщност не живее истински. Това дава началото на новия живот на Мади.

Това е едни филм за любовта, в името на коята можеш да рискуваш всичко.

 

Прочетена 472 пъти

lates news 210

facebook coment