Вторник, 31 Октомври 2017 23:06

От утре отварят за движение пътя Търговище - Разград

Оценете
(1 глас)

От утре – 1 ноември, се възстановява движението по пътя Търговище – Разград, в участъка от гр. Търговище през с. Бистра до кръговото кръстовище при с. Трапище, информират от пресцентъра на АПИ. От средата на юли трафикът се пренасочваше по обходни маршрути поради основен ремонт на отсечката.

За подобряване безопасността на движение през зимата, в участъка от гр. Търговище през с. Бистра до кръговото кръстовище при с. Трапище, в кратък срок предстои да се положи временна хоризонтална осова маркировка и да се поставят ограничителни системи в участъците с криви в големи насипи. Необходимо е шофьорите да карат внимателно и със съобразена скорост, спазвайки пътната сигнализация.

През 2018 г. ще бъде положен последният износващ асфалтов пласт, хоризонталната маркировка, новите пътни знаци и ограничителни системи.

Рехабилитацията на 21-километровия участък от пътя Търговище - Разград започна в средата на юни т. г. Финансира се от Оперативна програма „Региони в растеж“. Изпълнител на обекта е „Пътинженерингстрой-Т“ ЕАД. Срокът за завършване на проекта е септември 2018 г.

Прочетена 961 пъти

lates news 210

facebook coment