Понеделник, 24 Август 2020 14:22

Правят пътни кърпежи в Търговищко

Оценете
(1 глас)

Общинското предприятие БКС работи по изкърпването на общинските пътища и уличната мрежа в Търговище. Дейностите се извършват по предварително утвърден график, съобщават от пресцентъра на местната администрация.

Екипите вече приключиха с рехабилитацията на настилката по направленията Алваново-Макариополско и Бистра-Голямо Соколово-Дралфа. В момента се работи по направлението Дралфа-Миладиновци, след което започват дейности по пътя в посока от село Дралфа към село Кошничари. Планирани за ремонт са и общинския път Руец-Овчарово, както и улици в кварталите Въбел и Бряг.

Вече са изкърпени и над 1000 кв. м улици на територията на града. Предстои изкърпване на: бул. „29 януари“ – от светофара на ул. „Васил Левски“ до ЖП-гарата; ул. „Бузлуджа“; ул. „Одрин“; на междублоково пространство в квартал „Запад“ 1 (между блоковете с номера 25, 26 и 27) и пространството, заключено между бул. „Трайко Китанчев“ и улиците „Петлешков“ и „Вит“.

Цялостно ще бъде асфалтирано и кварталното пространство между улиците „Войнишка“, „Република“, Трети март“ и „Трайко Китанчев“. Ремонтът там е предвиден в капиталовата програма за тази година.

Всички дейности ще бъдат съобразено с метеорологичната обстановка.

Прочетена 192 пъти

facebook coment