Вторник, 14 Май 2019 15:07

Разкрасяваме амфитеатъра в парк "Роден кът" на 18 май

Оценете
(3 гласа)

Тази събота - 18 май ще бъде разкрасен амфитеатърът в парк „Роден кът“, който стана големия победител в кампанията градския шедьовър. Търговище събра най-много гласове в кампанията „Почисти и разкраси с Cif“.

От компанията призоват жителите на града да се включат като доброволци в почистването, като дойдат на място в 15:00 часа и да станат част от промяната. За преобразяване на амфитеатъра ще бъдат осигурени почистващи и помощни материали.

Посланик на „Почисти и разкраси с Cif“ е известната тв водеща и модел Мария Силвестър.

Хората на Търговище се включиха активно в каузата и успяха чрез он лайн вот да съберат 8 521 гласа, за да бъде преобразено това градско пространство.

Парк „Роден кът“ е изграден в края на 70-те години на миналия век, амфитеатърът винаги е бил място за срещи и почивка на търговищенци. За съжаление, времето, атмосферните влияния и намесата на недобросъвестни граждани са оказали своето въздействие. Каменната облицовка се нуждае от почистване, пейките и сенниците - от ремонт или подмяна. Мястото позволява и монтиране на рампа за скейтборд, ролери и велопаркинг.

Прочетена 1946 пъти

facebook coment