Печат на тази страница
Сряда, 20 Март 2019 11:26

Видео: Двама загинали в тежка катастрофа край с. Божурка

Оценете
(2 гласа)

Тежка катрастрофа с двама загинали е станала на главния път София – Варна, на 2 км. от  разклона за търговищкото село Божурка днес в 10.03 часа. По първоначални данни на полицията са се сблъскали три автомобила.

Двата от тях са пътували в посока Варна-София. Загиналите са от другия автомобил, пътувал в обратната посока. На този етап причините за инцидента не са ясни, но пътните настилки в района са мокри заради мъгла. По първоначални данни лек автомобил, спускащ се по трилентовия път в посока Варна е загубил контролнад волана и се завъртял. След това последователно се е ударил в две насрещно движещи се коли, които се изпреварвали. „Форд“-ът, в който пътували загиналите съпрузи се е преобърнал. Всички превозни средства са с големи поражения, но останалите двама шофьори са невредими. 

катсатрофа3 20 03

Пътуващите се пренасочват по обходен маршрут през село Лиляк. В посока на движение Варна – с. Презвитер Козма – с. Божурка – с. Пайдушко – с. Лиляк – Околовръстен път гр. Търговище, и за пътуващите в посока София: Околовръстен път гр. Търговище – с. Лиляк – с. Цветница – с. Божурка – с. Презвитер Козма.

Извършва се оглед на местопроизшествието. На място са екипи на полицията и пожарната от Търговище и Омуртаг.

Прочетена 4884 пъти