Петък, 28 Септември 2018 13:29

Фестивал на здравето отново в Търговище

Оценете
(1 глас)

Фестивалът "Здравей Здраве" ще се проведе за поредна година този уикенд в Търговище. Събитието ще започне на 29-и септември, от 10 ч. в концертната зала на читалище "Напредък" с лекция на проф. Живко Желев за водата - символ на здраве, хармония и енергия, както и за българската шевица от преди 5000 години и нейното въздействие.

В програмата ще вземе участие и Галина Герасимова, която ще говори за астрологията. Темата за родовите връзки и съдбата ще засегне Аида Марковска, която също ще бъде лектор в програмата на събитието. 

В следобедната програма на фестивала "Здравей Здраве", Калоян Гичев ще говори за вкусното и здравословното в домашните рецепти, а по-късно инж. Светослав Вълчев ще засегне темата за радиестезията и фън-шуй в дома.

Докато родителите са на лекции, за децата са предвидени занимания  - музикални инструменти, рисунки с мраморни бои, тъкане на станчета, рисувани балони, изработване на гривнички и гердани, български шевици и други изненади. Ще могат да се насладят и на вкусни плодове, ядки и сладки.

Детската работилничка е във времето от 10.30-12.30 ч. и от 14.00 до 16.00 ч. в зала 19 на читалището.

На 30-ти септември, неделя, от 10 ч. на зелените площи срещу ОУ "Хр. Ботев" ще има практики за укрепване на духа и тялото - физически упражнения, паневритмия, демонстрации по карате.

Всички събитието са със свободен вход, тъй като организаторите са съпричастни към национална доброволческа инициатива, за по-осъзнат и здрав живот.

здраве

Прочетена 1373 пъти

facebook coment