Петък, 11 Май 2018 12:33

Затварят улици заради панаира

Оценете
(2 гласа)

Във връзка с провеждането на 241-я традиционен пролетен панаир в Търговище се въвежда временна организация на движението в района на „Борово око“ за периода от 14 до 20 май, информират от пресцентъра на местната управа.

Затворени за движение ще бъдат ул. „Мургаш“ и ул. „Капитан Данаджиев“- от кръстовището й с ул. „Боровец“. Ограничен режим на достъп е въведен за ул. „Стара планина“ и ул. „Крали Марко“. Ще бъдат допускани единствено автомобили на живущите там, след представяне на документ за самоличност.

Временни платени паркинги ще бъдат обособени на ул. „Богомил“, ул. „Боровец“, ул. „Стефан Куцаров“ и части от улица „Капитан Данаджиев“ за времето от 8.00 до 20.00 часа. В най-натоварените часове, от 16.00 до 20.00 часа излизащите от ул. „Капитан Данаджиев“ превозни средства ще бъдат пренасочвани по маршрут ул. „Граф Игнатиев“ – ул. „Шейново“.

Охраната и контролът по спазването на ограниченията ще се осъществяват от Общинско предприятие СОД, съвместно с полицията.

Пропуски за достъп до района на „Изложение Търговище“ и веселия панаир ще се издават единствено на превозните средства, зареждащи щандовете на изложителите. Времето, определено за тази дейност, е сутрин, от 8.00 до 10.00 часа.

Пропуските за достъп се издават единствено от Община Търговище.

Прочетена 717 пъти

lates news 210

facebook coment