Вторник, 11 Септември 2018 12:59

Камен Донев представя уникалния спектакъл ЗА СВАТБИТЕ в Арена Шумен

Оценете
(2 гласа)

Мащабният проект ще бъде представен на 30 септември от 20:00 ч. в зала „АРЕНА ШУМЕН” пред 2 000 души. Спектакълът е най-грандиозният театрален продукт в България, в който вземат участие над 70 души – оркестър, ансамбъл, артисти, а самият Камен Донев на сцената е като глътка свеж въздух, като нещо, от което човек има нужда, за да открие себе си.

Камен Донев е единственият актьор в България, който препълни два пъти „АРЕНА АРМЕЕЦ” в София, именно със спектакъла „ЗА СВАТБИТЕ!”. Поради своя огромен мащаб, спектакълът не може да бъде представен във всички градове, в които е канен. За този сезон Шумен е единственият избран град, където зрителите от целия регион – Шумен, Търговище, Разград и др. могат да го гледат.

Голяма част от спектакъла, разбира се е заета от песни и хора. Ансамбълът, заедно с Камен Донев, демонстрира на публиката характерни танци от България, Гърция, Румъния, та чак до Албания. Почти всяка една история е придружена от песен, която допълнително я украсява. Но не оставайте с впечатлението, че на сцената няма никакъв театър. Мислите си, че краденето на мома е лесно? Е, не е. Донев ни показва епична схватка между момък и девойка, която всъщност се оказва „скрита лимонка”.

В грандиозния спектакъл главната роля е поверена на смеха и забавлението, но и на истинските неща в живота, неща, които малко или много сме оставили на заден план, защото бързаме. Бързаме да отидем на работа, да заведем детето на училище, да изчистим, че наближават празници. И още един куп глупави оправдания. Но през тези два часа и половина нямаме извинения. Седим и слушаме лекцията на учителя и се надсмиваме на действителността, в която се откриваме.

Както Камен Донев казва: „Има две неща, които осмислят живота на човека и те се случват през нощта. Едното е, когато протегнеш ръка и докоснеш рамото на този до тебе, а другото е, когато една малка ръчичка докосне твоето рамо, като кацнала пеперуда. И знаеш, че това не е сън. И се радваш, че не си сам. Че това е твоят живот, защото така трябва да е!... Когато изпратиш детето си на Терминал 2, вечерта да има кой да те утеши.” – и знайте, тук ще си и поплачете! Но пък какво е една сватба без сълзи?! 

Няма как един такъв мащабен спектакъл да не те развълнува, да не те накара да се замислиш кой си, защо си тук и каква е твоята мисия. Не пропускайте да видите това зрелище на 30 септември от 20:00 ч.

БИЛЕТИ: в системата на eventim.bg

 

Прочетена 1275 пъти

facebook coment