Певицата Мариана Попова е с нова песен и видеоклип. „Аз съм любов“ е разказва за любовта към силата на обичания

Камилите Султан и Емир от гостуващия тук цирк „Колозеум“ изненадаха минувачите в  Търговище. Двугърбите  животни спокойно дефилираха по главната улица, предвождани от техния стопанин и собственик на цирка Момчил Колев.

Четвъртък, 29 Юни 2017 10:06

Билков чай с отрови!

Масово по улиците на Търговище се виждат чевръсти "работнички" с метли и чували да сбират ценната суровина. Припомняме че, кметът д-р Дарин Димитров издаде заповед за забрана на бране на липов цвят, рязане, чупене и увреждане на липовите дървета на територията на община Търговище. Не е позволено и събирането на падналия прашец от земята и използването му за търговия.

В 3:00 часа сутринта на 26 Март 2017 г. (неделя) ще преместим часовниците си с един час напред. На този ден спим 1 час по-малко.

Понеделник, 20 Март 2017 11:18

Настъпва астрономическата пролет

Астрономическата пролет настъпва днес в 12:28 часа. Първа пролет е денят на пролетното равноденствие, продължителността на деня е равна на нощта, а след това дните започват да стават по-дълги.

Рядкото природно явление двойна дъга имаше възможност да се наблюдава в Търговище. То се появи снощи около залез слънце към 18 ч., след следобедния дъжд. Дъгата е една от най-красивите игри на светлината, които познаваме. Това е природен феномен, около който винаги е имало различни вярвания и тълкувания, но учените също имат своите обяснения за явлението.

Бившата вокалистка на Слави - Нели Петкова представя новия си сингъл „Аз и Ти” .

Неделя, 13 Ноември 2016 19:03

Изгря Супер Луна

Най-огромната и светла пълна луна за последните близо седемдесет години изгря тази вечер. Спътникът на Земята се приближи до нея толкова близо, колкото не е бил от 1948 г., твърдят астрономите от НАСА.

Страница 1 от 4

lates news 210

facebook coment