Baner ViK 2017 560 70

Новини от Дневник БГ

Партията на Валери Симеонов сне доверието си от Волен Сидеров

Председателят на парламентарната група на "Обединени патриоти" Волен Сидеров вече няма подкрепата на депутатите от Национален фронт за спасение на България (НФСБ). Това се разбира от официална позиция на политическата сила, която е част от коалицията.

От партията на вицепремиера Валери Симеонов уточняват, че Сидеров е направил поредно нарушение на решението на политическия съвет на "Обединени патриоти" от 11 септември, с което "се одобрява и...

(Дневник)

17.Окт.2018


Обвиненият за убийството в Русе трябва да бъде екстрадиран днес в България

Обвиненият за убийството на телевизионната водеща Виктория Маринова се очаква да бъде екстрадиран днес от Германия. Северин Красимиров бе задържан в близък до Хамбург град няколко дни след убийството, извършено в Русе.

Той трябва да кацне тази вечер на летището в София с полет от Франкфурт. В България Красимиров ще бъде посрещнат от служители на "Съдебна охрана", след което веднага ще бъде откаран в Русе и изправен пред местния окръжен съд.

(Дневник)

17.Окт.2018


Кипърски съд трябва да назначи постоянен ликвидатор на фалиралия застраховател "Олимпик"

Днес ще се проведе ново заседание по делото за ликвидацията на фалиралия застраховател "Олимпик". Съдът в кипърската столица Никозия ще заседава за втори път, след като в средата на септември даде ход на процеса.

От Би Ти Ви съобщиха, че разполагат с документ от местната Сметна палата, който сочи, че още през 2015 г. одиторите са предупредили застрахователния надзор в Кипър, че "Олимпик" може да се изправи пред сериозни финансови проблеми.

(Дневник)

17.Окт.2018


Фотогалерия: Цветовете на есента


(Дневник)

17.Окт.2018


Президентът Радев заминава на работно посещение във Великобритания

Президентът Румен Радев заминава днес на тридневно работно посещение във Великобритания по покана на Нейно Величество кралица Елизабет Втора, съобщиха от "Дондуков" 2.

Днес държавният глава ще посети щаба на Съюзното военноморско командване на НАТО - MARCOM, в Нортууд, в което се планират и контролират всички морски дейности на алианса. Румен Радев ще се срещне с командира на MARCOM вицеадмирал Клайв Джонстън. Очаква се двамата да обсъдят съвместните операции и...

(Дневник)

17.Окт.2018


Телевизията на "Атака" започна да излъчва обвинения на Сидеров срещу Симеонов

Телевизията на "Атака" смени надписа, че спира и започна да излъчва послания, подписани от Волен Сидеров, в които се атакува коалиционният партньор в "Обединени патриоти" Валери Симеонов. В няколко слайда, сменящи се по "Алфа ТВ", той е обвинен, че е маша на Джордж Сорос в България.

Надписите с бели букви на черен фон са под мотото "Как Сорос ще управлява България" и в тях се твърди, че Валери Симеонов е човекът на Джордж Сорос в...

(Дневник)

17.Окт.2018


Комикс на деня - 16 октомври


(Дневник)

17.Окт.2018